Omgeving

Vanuit ons Hotel bent U  in 10 autominuten in Den Bosch om gezellig te winkelen, een Jazzfestival  of museum te bezoeken. Den Bosch heeft vele toeristische attracties, zoals de binnendieze, de Sint-Jan Kathedraal maar het centrum van ’s-Hertogenbosch is al een uitje!

Ook de Brabanthallen met o.a. Indoor Brabant, het nieuwe Congrescentrum 1931 en het Autotron zijn allemaal op een steenworp afstand.

Vanuit Den Dungen kunt op de fiets naar ’s-Hertogenbosch via allerlei mooi routes langs de dijken, wielen en door verschillende natuur gebieden. Het gebied rond Den Dungen is zeker het wandelen en fietsen waard. In het gebied zie je ook nog de restanten van het beleg van Den Bosch de “linie” genoemd Ook de Drunense duinen en de bossen van zegenwerp zijn erg fijn voor een dagje op de fiets. Vergeet ook kasteel Heeswijk niet wat binnen 10 minuten te bereiken is.

Verder heeft Den Dungen ook een aantal mooie plekjes te bieden, zo is het Arboretum d’n Hooidonk uniek in zijn soort een van de voorbeelden. Verder hebben we nog de Sint Jacobus de Meerdere kerk, het Brabantsleven Museum en natuurlijk tal van activiteiten voor familie dagjes of ontspanning tijdens een zware meeting.  ( vestingfietsen )

Voor de golfers onder ons, ligt Boer Goossens ook perfect. 3 golfbannen binnen een straal van 5 km, Golfclub de Dommel, Golfclub de Pettelear en Golfclub de Haverlij.

Als U bij de reservering aangeeft dat U over fietsen wilt beschikken tijdens Uw verblijf dan zorgen wij dat die bij aankomst voor U klaarstaan , dit tegen een kleine vergoeding.
Hebt U zelf fietsen bij dan zorgen wij voor een veilige nachtstalling.