Kermis Posted juli 31, 2013

Off

Ook zo’n zin in de kermis ?

Zaterdag  2 juni: 90’s Music & Videotour

Een flitsende show met alleen maar hits uit de geweldig jaren 90! Compleet met top-DJ in gepaste kleding en vette video-booth inclusief schermen, waarop alle clips voorbij komen, helemaal in de sfeer van de 90’s! Zelfs de zaal is in stijl van de 90’s ! Get Ready For The 90’s met 2 Unlimited, de Spice Girls, Whitney Houston en vele anderen!

Vanaf 20.30 uur ben je van harte welkom ! (gratis entree)

Kermis 90

 

Zondag 3 juni en maandag 4 juni: DJ Toon S.

Ik denk dat we hier niet heel veel aan toe hoeven te voegen!

Zoals gewoonlijk gezellig op het terras met DJ Toon Schuurmans.

 

dinsdag 5 juni: de dolle Pianomannen

Wat ze in Scheveningen kunnen, kunnen wij in Den Dungen ook. Twee fantastische pianisten, ieder op een eigen vleugel zullen met elkaar de strijd aangaan: Wie kan het beste de huidige top 40-muziek, Abba of de Golden Oldies ten gehore brengen?

Dit kan natuurlijk niet zonder jullie input. Dus zorg dat je erbij bent op dinsdagavond, allemaal rond de piano’s, meezingen en luisteren!

 

Woensdag  6 juni: Grandioze afsluiter

TILT / Ben Kok / John de Bever

Vanaf 20.30 uur gaan we feesten als vanouds. Gedurende avond zal Tilt een geweldige show neerzetten. Tilt is al 30 jaar een begrip en ze weten wat feesten is! Hun repertoire is de afgelopen jaren alleen maar geroeid. Tilt knalt van het begin tot het eind. Natuurlijk hebben we onze enige echte Dungense Ben Kok weer weten te strikken om de feestvreugde te vergroten en als kers op de taart zal John de Bever zijn opwachting maken om de Kermis goed af te sluiten !

Entreeprijs 5 euro