Wild restaurant 2018 Posted juli 31, 2013

Off

Wildrestaurant 2018

Tijdens een grootse ceremonie bij de Collse Hoeve te Nuenen met ruim 350 aanwezigen, is Hotel Restaurant Boer Goossens door een groep Nederlandse jagers uitgeroepen tot Wild Restaurant van het jaar.

Met name de kwaliteit van de Hazenpeper en de wildpaté  welke door chefkok Leo Maurix nog steeds naar het recept van Oma (Bertha Goossens van Pinxteren) worden gemaakt waren doorslaggevend.

Onder jachthoorngeschal werd aan Corrie en Huub  Goossens senior en Cas Goossens de plaquette uitgereikt door de ridders van de orde “de la Feuille de Vigne” en vervolgens werden Huub senior en Cas middels een Ridderslag opgenomen in deze orde.

Cas Goossens: “We zijn enorm vereerd met deze titel, gasten komen al jaren voor onze wildgerechten speciaal naar Den Dungen. Wij maken alles zelf en dat weten gasten te waarderen en nu dus ook de Nederlandse jagers. Maar ik wil nog wel even zeggen dat we niet alleen wild serveren hoor, we hebben ook genoeg andere mooie gerechten.”