Ons (lunch) menu

Wij voeren zowel in Brasserie-café als Restaurant dezelfde menukaart.  Op onze menukaart vindt U twee “soorten” gerechten. De vertrouwde klassieke gerechten en de steeds wisselende specialiteiten als:  wild-, asperge en visgerechten afgestemd op seizoen en aanbod. Uit deze seizoenspecialiteiten stellen wij ook steeds een menu samen: ons “ Specialiteitenmenu ” bestaand uit een voorgerecht, een soep, een hoofdgerecht met keuze tussen vis en vlees en een dessert.  Kijk op onze menukaart wild 2019-2020

Ook voor onze jongste gasten hebben we een speciaal menu met lekkere en gezonde gerechtjes. kinderkaart

Ons populaire  “ maandmenu of weekmenu  ” van is samengesteld uit een voorgerecht een hoofdgerecht en een dessert.

Maar ook voor een lunch met vrienden of met collega’s bent u bij Boer Goossens aan het juiste adres. Vanaf 12 uur tot 17 uur serven wij uiteenlopende lunchgerechten. kijk hier  LUNCHKAART WILD 2019-2020  op onze lunchkaart Mocht u toch uitgebreid willen lunchen vraagt u dan om onze diner kaart.

Wij wensen u alvast een smakelijk maaltijd en een gezellige avond of middag.

Met speciale wensen, als diëten e.d. kunnen we altijd rekening houden mits tijdig kenbaar gemaakt.

Voor grotere gezelschappen kan tot 12 personen  á la carte worden besteld . Bij meer dan 12 personen adviseren wij u een keuze menu dat in overleg met u wordt samengesteld. Bel ons gerust voor een afspraak 0735941291.

Boer Goossens kan diner verzorgen van 1 tot 180 personen.